Image

Muahahaaa.. Vähä överi?

6 responses to “Muahahaaa.. Vähä överi?

 1. Mitä sitä nyt pienemmpää, jos sinne asti on hiihtänyt 😀

 2. eemelinieminen

  Hahaha 😀 Mitä sitä turhia kainostelemaan! On muuten ehdottomasti oudoin paikka missä mun suunnittelemia tekeleitä tullaan varmaan ikinä näkemään! Toivotaan lisää leppoisia Karibia-kelejä ja hyvää lykkyä!
  —Eemeli

 3. JaakkoAssu

  Näin tuon tarran Vantaan asemalla H-luikan kädessä ja ihmettelinkin mihin se on okein menossa ! No eipä parempaa paikkaa olisi voinut sille keksiä ! Monet silmäparit tuijottavat sitä vuosien mittaan , ja moni miettii mitä tuonkin merkin taakse kätkeytyy ja sitten selataan nettiä ! Vanhana tutkamiehenä tunnen suurta ylpeyttä paikan valinnasta ja Eeemelin ammattitaidosta merkin suunnittelussa, katsokaapa vain kuvaa “Karavaani kulkee” . Olisi tuohon kohtaa tosin sopinut metrinenkin merkki !!! Eikös teidän pitänyt käydä vielä siellä DYE 3 :lla liimaamassa ?

 4. Hieno on merkki. Matiaksen aprillipila tarra meidän uudessa autossa tosiaan vaihtui isompaan versioon teidän reissuun lähdön kunniaksi.
  Tänään tosiaan painelin Trekin loppuunmyyntiin ja ostin housujen lisäksi takin. Nyt mietin että ois yksi saamani kangasmerkki kiva laittaa johonkin vaatteeseen. Joku paikka pitäis väsätä farkkujen polveen.
  Saas nähdä mihin ompelen.

 5. =) Hieno on merkki.

Kommentoi!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s