Palkintoja pukkaa!

Retkikunnan virallinen arvauskilpailu on päättynyt. Tai päättyi siis jo 1.4. klo 23:59, mutta saatiin vihdoin selvitettyä voittajakin!

Kilpailussahan kysyttiin retkikunnan kaikkien kamppeiden painoa reissun alussa. Tämä maaginen luku, tämänhetkisen tiedon valossa, on 414,64kg. Paino ei siis sisällä läskejä, joiden yhteispaino on varmaan samaa luokkaa. Ollaan ihan otettuja niistä 66kg/hlö arvauksistakin, mutta meillä on isot ja painavat luut…

Lähimmäksi oikeaa painoa arvasi ja makean ruokapalkinnon kuittasi Antti vastauksella 412kg. Onneksi olkoon, Antti! Lähestymme sinua sähköpostitse.

Vastaus-Antti-voittaja

Lisäksi retkikunta haluaa antaa kunniamaininnan ja lohduttavan henkisen suklaalevyn SiniS:lle lähes grammalleen oikeaan osuneesta vastauksesta, joka tuli valitettavasta 14 tuntia ja 7 minuuttia liian myöhään.

Vastaus-SiniS-kunniamaininta

Kiitos kaikille osallistujille! Retkikunta jatkaa hektisiä viime hetken valmisteluja.

Ja sitä tavaraahan riittää...

Ja sitä tavaraahan riittää…

Summary:

The expedition quiz has ended and the winner is Antti whose guess was 412kg. Congrats Antti! (Oh, and if you’re interested it seems that all of our equipment, food and fuel combined weights around 414,64kg at the start.)

Kommentoi!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s